Relax, Refresh & Recharge 

Workation voor bedrijven

Investeren in het mentale welzijn van werknemers is van cruciaal belang voor organisaties, en voorkomen is beter dan genezen.

Als je zou weten dat er een investering bestaat, die voor uw organisatie 500 procent rendement behaalt, dan hoef je daar niet twee keer over na te denken, toch? Uit onderzoek van Deloitte blijkt dat investeringen in mentale welzijnprogramma’s op de werkvloer zichzelf  vijfdubbel terugverdienen[CM1].  En dan heeft het onderzoek nog niet eens rekening gehouden met het feit dat ze ook gezonde en gelukkige werknemers opleveren!

De huidige cijfers wijzen uit dat 1 op de 5 werknemers momenteel burn-out klachten ervaart. De verwachting is dat dit in 2030 zal stijgen naar 1 op de 3 werknemers. Dit toont de dringende behoefte aan effectieve burn-out preventie. Bij burn-out zijn de verzuimkosten circa € 400,- per dag, met een gemiddelde verzuimduur van 279 dagen.

De coaching en trainingen die wij organiseren, zijn een effectieve methode om stress signalen te leren herkennen, te hanteren en reduceren. Verbeterde stressbestendigheid zal resulteren in meer veerkracht en dus minder verzuim. Meer werkgeluk en gezondere medewerkers.

6 daagse workation

Wij organiseren een intensief 6-daags coaching & trainingsprogramma. Op het prachtige Ionische eiland Lefkas, in de schilderachtige natuur, zullen de deelnemers dagelijks intensief aan de slag gaan. Onze missie is de deelnemers door verbeterde zelfregulatie en zelfbewustzijn meer plezier, innerlijke rust, (werk/ levens) geluk te laten ervaren.

Er zal dagelijks gewerkt worden met stress management, zelfreflectie, ademwerk, yoga, pilates en mediatie lessen. Wat kan een workation brengen voor uw personeel en bedrijf?

  • Met deze workation investeert u als werkgever op een innovatieve manier in het welzijn van uw medewerker.
  • Dit geeft een boost in energie, een frisse omgeving, een unieke ervaring, vrijheid, flexibiliteit en is next level
  • Biedt een perfecte kans om even afstand te nemen, gericht aan een specifiek thema te werken of nieuwe inzichten op te doen.
  • Een workation draagt bij aan een hogere productiviteit en een groter loyaliteitsgevoel.

In 6 dagen intensieve training voorzien we de deelnemers van de nodige tools voor optimaal functioneren in werk en privé.

Liever een andere reis?

Dat kan natuurlijk ook.

In ons netwerk van workation-aanbieders werken wij graag samen met betrouwbare partners. Laat vooral weten dat je via ons komt, dan krijg je een streepje voor, altijd leuk!

Werken AAN jouw bedrijf met andere professionals in Spanje.

Tijdens deze workation ontwerp jij jouw eigen ULTIMATE LinkedIn strategie met het 3xP framework waarmee je jouw bedrijf gaat opschalen en gaat optimaliseren. Deze week maak jij een aanpak om jouw bedrijf naar het next level te tillen.

Datum: Van 14-18 oktober 2024

Prijzen

💶 Kamer (gedeeld): 1297 p.p. (excl. btw)
💶 Een eigen kamer kost 200 meer

Kristel Migusti

 

Over Kristel en Migusti:

Ik ben Kristel. Met mijn 20+ jaar communicatieadviseur ervaring, heb ik een voorliefde voor de non-profit. Daar is namelijk – in tegenstelling tot grote winstgevende bedrijven – meer (digitale) communicatie achterstand en altijd geld tekort.

Ik help jullie organisatie jullie diensten aanbieden op de juiste manier. Zo belangrijk, vooral voor de non-profit.

Dat is mijn missie!

 

 

Chat openen
Hallo
Wil je meer weten over ons retreat?