Onze missie

Wij bieden jou een fijne en veilige plek met een goede sfeer, waarbij wij jou helpen volledig te ontspannen, lichtheid en ruimte in jezelf en jouw leven te brengen. 

Het is onze missie om jou de gelegenheid te bieden, op de pauzeknop te drukken, adem te halen en op te merken hoe het nu eigenlijk met je gaat. Wij laten jou graag ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te investeren in je eigen welzijn, zowel fysiek als mentaal. Wij helpen jou om stress los te laten, je energie te herstellen en innerlijke balans te vinden.

Onze retreats bieden jou tevens de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen die jou een completer mens zullen maken.

Graag laten wij jou meegenieten van de prachtige natuur van Lefkas, van de geuren en kleuren die dit eiland rijk is en natuurlijk de gezonde, pure en lokale seizoensproducten. 

Wij hopen jou nieuwe inzichten te geven, die wellicht de basis zullen vormen voor positieve veranderingen.

Laten we samen ‘ ont-moeten’ en dit persoonlijke avontuur aangaan. Je bent meer dan welkom!

 

Ontmoet ons team

Brigitte van Rijn-Duiveman

Pilates- en yogainstructrice &

oprichter/planner/tolk

Patricia Korssen

Mental Coach & Voedingsdeskundige

Carina Meijer

Raja Yoga docente & Burn-out coach voor professionals

We stellen ons voor

Brigitte van Rijn

Een groot deel van mijn leven heb ik in het mooie Griekenland gewoond en gewerkt.

Mijn liefde voor Griekenland ontstond in mijn tienerjaren, toen ik met mijn ouders naar de Griekse eilanden afreisde en verliefd werd op dit prachtige land. De heldere zee, de fantastische stranden, de beboste heuvels, pittoreske haventjes, authentieke dorpen, de gastvrijheid, de cultuur, het heerlijke eten en zo kan ik nog wel even doorgaan.
In Griekenland zijn betekent voor mij ‘thuis zijn’.

Ik spreek de taal vloeiend en ben hier dan ook als een vis in het water.

Er zijn maar weinig plekjes in dit prachtige land waar ik nog niet ben geweest. Uiteraard heb ik wel een voorkeur voor bepaalde eilanden en zo ben ik neergestreken op het mooie Lefkas! Een eiland om verliefd op te worden!!!

Naast wedding planner en ceremonie spreker voor bruidsparen die in Griekenland willen trouwen, ben ik ook gecertificeerd en ervaren Pilates- en yinyogadocent.

In het verleden heb ik mensen begeleid vanuit mijn eigen sportstudio, maar ook als voedingsconsulente, gids, tolk, docente, journaliste en sportinstructrice. 

Met deze levens- en werkervaring, mijn deskundigheid en zorgzaamheid, kwam ik op het idee om retreats op Lefkas te gaan organiseren. 

Met open armen ontvang ik jou dan ook op één van onze retreats op Lefkas, waar ik jou graag een warme en veilige sfeer bied om dichter bij jezelf te komen, de aandacht naar binnen te brengen en weer in balans te komen.

Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen op één van onze retreats!

Wil je meer weten over ’trouwen in Griekenland’ bezoek dan ook mijn website De Griekse Bruiloft voor meer informatie.

 

Patricia Korssen

Ik ben moeder, partner, zus, dochter maar ook kattenbediende van 2 katers. Dat alles maakt mij compleet. Ik hou veel van dieren en ondersteun diverse projecten nationaal en internationaal.

Ik reis graag naar vooral warme landen waarbij Griekenland mijn hart heeft gestolen. Het eiland Lefkas is mijn favoriete eiland, het is groen heeft een azuurblauwe zee, fantastische stranden en mooie groene bergen.

Ik ben deskundige op het gebied van burn out en diepere depressies, overgewicht, hypoglykemie, diabetes 2 en het hebben van veel overgewicht hierdoor. Ik heb veel studies gevolgd zoals NLP Master, Systemisch werken en Oplossingsgericht Coachen. Dit allmaal om mij te specialiseren in de psyche en de gezondheid van de mens. Multi gepassioneerd, over al deze onderwerpen, vind ik het dan ook leuk om deze naast elkaar in de praktijk uit te voeren.

Lees hier meer over mijn diensten.

Carina Meijer

Al ruim 40 jaar kom ik in het Goddelijke Griekenland waar ik ook gewoond en gewerkt heb. Griekenland is mijn tweede moederland geworden. Ik acht niet uitgesloten dat ik daar ooit eens mijn eindbestemming zal gaan vinden. Ik kies bewust voor het woord moederland. Dat vind ik liever klinken dan vaderland.

Op mijn twintigste werkte ik destijds bij de Rabobank in Den Oever waar ik onder meer reizen en vakanties verkocht. Een studiereis naar Griekenland, georganiseerd door de Rabobank, was een openbaring voor mij. Op de terugweg in het vliegtuig moest ik enorm huilen eb voelde een intens verdriet. Ik had het gevoel dat er een navelstreng werd doorgeknipt, vandaar ook de uitdrukking moederland. De connectie met het land, noem het liever liefde, was enorm groot geworden. Ik wist dat het altijd zo zou blijven. Maar ik vroeg me vooral af: ’wanneer kom ik hier weer terug?’.

Daarna werkte ik onder meer bij het Grieks Verkeersbureau in Amsterdam en voor Marysol en Holland International als hostess in Griekenland.  Toen ik terug was in Nederland, ben ik gaan werken als grondstewardess bij de KLM. We spreken nu over 1998. Destijds was er, net als nu, ook al veel agressie op de luchthaven en uiteindelijk liep ik tegen een burn-out aan. Van de KLM mocht ik, met behoud van salaris, zes weken naar Griekenland. In goed overleg met de KLM kreeg ik daar een andere baan en ging ik mij bezig houden met flottielje zeilen vanuit Corfu. In 1999, keerde ik terug naar Nederland.

Sinds 2004 woon ik in Julianadorp, samen met mijn man Frank. Daarnaast ben ik docent in Raja Yoga, de meest klassieke vorm van yoga. Nog voor Christus beoefenden mensen van koninklijk bloed in India deze vorm al.

Ik probeer het hoofd van mensen in contact te brengen met hun hart. Dat is de basis waar het om gaat. Op zoek gaan naar de kern van wie je werkelijk bent. Je kan, als je depressief bent, grijpen naar medicatie, maar het kan ook op deze manier. Het is onder meer de reden waarom ik dit ben gaan doen toen ik niet lekker in mijn vel zat en dat helpt me nog iedere dag.
Ik geef nu zelf les in groepsverband en ik heb mijn eigen praktijk in burn-out coaching. Zo begeleid ik bijvoorbeeld veel professionals in mijn praktijk die tegen een burn-out aanzitten, of het al hebben. 

Meer informatie lees je op mijn site : cayacoaching.

Eigenlijk zou yoga een dagelijks ritueel moeten zijn, zoals tanden poetsen en je kleren aantrekken. Ik gun het iedereen om yoga te omarmen. Het verrijkt je leven enorm. Ik toets wel eens bij mensen in hoeverre zij ermee bezig zijn en, vooral, wat er met hen gebeurt als zij niet mediteren. Ik hoor dan steeds dat zij gaan lopen piekeren als er geen meditatie is geweest. Dat is voor mij het bewijs dat het gewoon werkt. En het werkt voor iedereen, geloof me. Het brengt innerlijke rust en het doet je in feite met twee benen sterk in de klei staan.

Chat openen
Hallo
Wil je meer weten over ons retreat?